fbpx
Radionica

Digitalni marketing za male velike biznise

Želiš još (malo bolje) savladati društvene mreže i promociju online? Želiš radionicu s malo sudionika što će ti omogućiti fokus na tvoj biznis i dobar networking umjesto osjećaja neviđenosti i manjka vremena i interesa za tvoje upita, a što na kraju rezultira nezadovoljstvom nakon radionice?

Želiš biti dio grupe koja je otprilike na sličnom nivou upoznatosti s materijom što omogućuje nesmetan i ujednačen rad umjesto da se gubi vrijeme na ono što već znaš ili pak priča o nečemu što ti nije potrebno?

Želiš popričati s kolegama i stvoriti nove kontakte, a ne pijuckati na pauzi kavu sa strane i biti na mobitelu? Želiš konkretne upute kako nešto napraviti? I onda to i napraviti? Želiš konkretne materijale koje možeš kasnije “prepisati” na svoj biznis? I još želiš onaj wow moment?

Onda ne propusti radionicu digitalnog prisustva Digitalni marketing za male velike biznise (event na Facebooku) koja se održava u elitnom okolišu zagrebačkog golf terena Riverside.

Radionica će se formirati sa sudionicima prema anketi koju ćete popuniti prilikom prijave pa postoji mogućnost da će vam biti dodijeljen novi termin s vama više odgovarajućim kolegama po fahu, ali i stupnju znanja. Nije mi želja imati što više sudionika nego što više kvalitetnih grupa premda to u načelu značilo i više posla za odraditi i troškova, ali zadovoljstvo polaznika je prioritet. Ova odluka je proizašla iz pohađanja brojnih edukacija i radionica od kojih mnoge nisu bile baš za mene jer je većina diktirala i tempo i sadržaj. Zato želim da na vašoj radionici to diktirate vi jer je po meni to jedini način zadovoljstva za one koji pohađaju radionicu, ali i za mene u procesu prenošenja znanja.

Radionica traje od 10 do 15h, s time da startamo od 9:30 s kavom i upoznavanjem, imamo pauzu za ručak 12-13 te završavamo sa službenim dijelom oko 15h kako biste imali i još nešto vremena od vaše (slobodne) subote.

Prijavi se popunjavanjem obrasca: PRIJAVA

Za koga je ova radionica?
Za vas. Ovdje nema onih kalupa koje ste navikli čitati, a u koje su nabrojani maltene svi osim vlasnika velikih firmi. Zato bih rekla ovako: za one koji žele dočekati novu godinu motivirani i educirani u području poboljšanja svoje digitalne prisutnosti. Siječanj je uobičajeno sporiji u poslovanju jer se svi oporavljaju od prosinačkih radosti (shoppinga) i zato je idealna prilika da ga iskoristite za rad na svojoj marketinškoj prisutnosti. A da ne kažem da će vjerojatno oglasi biti jeftiniji zbog manjeg broja oglašivača pa ne želite propustiti priliku za ekonomičan oglašivački start godine. Uostalom, ako je (o)glas došao do vas, onda znate da je radionica za vas. Zašto to kažem? Objasniti ću na predavanju 😉

Što će se raditi na radionici?
Zamišljena su četiri modula koja u grubo dijele ono što ćemo radi na radionici, a to su:
1. PR i brending
2. blog i SEO
3. društvene mreže (FB, IG, Twitter, LinkedIn)
4. FB oglasi

Princip rada će biti iskustveni, dakle odmah će se i raditi to što ćemo objašnjavati – npr. kreirati oglase, urediti sliku za Instagram i slično. Tempo će biti zahtjevan i moguće je da ćete za neke module poželjeti saznati i više o čemu ću dati informacije na radionici.

Ako ne želite komplicirani marketing i ne želite se osjećati kao da prodajete drugima, a želite više klijenata i širiti svoj posao, onda je ova radionica pravi temelj za novu 2019. u tom duhu. Kroz puno praktičnog, vođenog rada osim znanja s radionice ćete već otići i s ponešto odrađenog posla tako da će vam se uloženo vrijeme već isplatiti.

Kroz alate i materijale koje ćete dobiti olakšat će vam se proces predstavljanja kroz društvene mreže i druge kanale.

Prijavi se popunjavanjem obrasca: PRIJAVA

Dobiti ćete:
– materijal za praćenje radionice sa zadacima i objašnjnjima korak po korak, olovka, papir
– 10 autorskih fotografija bez autorskih prava koje ćete moći koristiti za svoje mrežne kanale
– lista medijskih kontakata i primjer PR-a za slanje
– 30 minuta konzultacija kroz sljedećih 60 dana (follow up vezan uz nešto što je ostalo manje jasno)
– profesionalna biznis fotografija koju možete koristiti za svoje profile (šaljemo naknadno na mail)
– kupon za free licencu za web servis Solo ( 2 mjeseca)
– potvrda o pohađanju
– ručak i osvježenje u prekrasnom ambijentu golf terena

Želite li postaviti ili poboljšati svoju poziciju na društevenim mrežama, dobiti kontrolu nad svojim marketinškim predstavljanjem i privući više klijenata, ova radionica vam može pomoći. Osim toga znanja koja ćete dobiti na radionici možete uvijek koristiti u trenucima potrebe npr. kada imate manje klijenata te tako postići stabilnije prihode.

Cijena:
1.250,00 kn za tvrtke i subjekte u sustavu PDV-a.
1.000,00 kn za fizičke osobe i subjekte izvan sustava PDV-a.

Mjesto održavanja:
Riverside Golf, Jadranska avenija 6, (nasuprot Arena Centra)
Datum:
8.12.2018.
Vrijeme:
9:30h – 15h
Predavačica:
Azra Imširović (vidi LinkedIn profil)
Potrebno ponijeti laptop.

Prijavi se popunjavanjem obrasca: PRIJAVA

Napomena: nakon popunjenog obrasca i formiranja manje grupe dobiti ćete potvrdu o prihvaćanju prijave i ponudu za uplatu. Tek nakon primljene uplate vaše mjesto je osigurano i potvrđeno o čemu ćemo vas obavijestiti.

Sve informacije: azra[A-T]dekoder.hr
FB: Event
PredavanjeRiverside

Reci svoje:

One Comment

Leave a Reply