fbpx

Edukacija GET STARTED za poduzetnike početnike

EdukacijaKroz društvene mreže nakon tri godine iskustva u radu na istima, provest će vas Azra Imširović, vlasnica agencije Dekoder.

U ovom djelu baviti ćemo se teorijom i praksom predstavljanja na društvenim mrežama – koje su dobre navike za koje mreže, osvrnut ćemo se i na content marketing kao najnoviji trend u online marketingu, a dati ćemo vam i nekoliko savjeta koji će vam pomoći da povećate doseg objava na Facebooku.
Upoznat ćemo vas i s Twitterom i zašto je on važan te uputiti i u novosti na LinkedIN mreži, najvećoj poslovnj mreži. Sve ovo ćemo obrađivati iz kuta mikro poduzetnika.

Jednostavno izdavanje računa

  • Predstavljanje online te povećanje marketinške aktivnosti dovodi i do povećanja brojaklijenta. Veći broj klijenata zahtjeva bazu klijenta, pregledno i jednostavno izdavanje ponuda i računa. Tu ćemo vam prićati o servisu SOLO.

Poduzetnik Matija Matečić će vas educirati o tome kako izdavati ponude, račune i imati bazu klijenata pregledno i jednostavno online. Edukacija je namijenjena poduzetnicima početnicima, malim obrtima i mikro poduzetnicima. Edukaciji se sastoji od praktične radionice i teoretskog predavanja o uvođenju servisa SOLO u poslovanje, na kojoj će polaznici naučiti kako koristiti SOLO u poslovanju na domaćem i inozemnom tržištu, kako slati, primati i arhivirati račune. Kako slati ponude, otpremnice. Kako fiskalizirati račune, a sve uz pomoć računala – nikakvi dodatni uređaji nisu potrebni.

Gospođa Elvira Mlivić Budeš iz Filaksa će nam na vlastitom primjeru ispričati kako se predstaviti na društvenim mrežama te dati primjere kako je ona iskoristila dostupne kanale za self brending te za predstavljanje svojih projekata, svoje tvrtke, ali i obrazovne ustanove.

Programi za praksu u inozemstvo

Kratko ćemo vam predstaviti popularan program Erasmus koji poduzetnicima početnicima te onima koji tek razmišljaju o pokretanju posla omogućuje boravak i rad u nekoj od zemalja EU po izboru, uz plaćene troškove boravka i putovanja.

Prikazati ćemo kako se prijaviti i koje su zapravo odlike ovoga programa koji svakome početniku može pružiti ulaz u svijet poduzetništva, ali već i postojećim poduzetnicima omogućčiti boravak u Europi uz uvid u rad i poslovne običaje te poslovne kontakte u zemljama Europske unije.

Prijavi me

KADA? 27.05.2014.

GDJE? HGK, Nova cesta, Zagreb

KOTIZACIJA? 149,00 kn

Svaki polaznik edukacije će dobiti E-BOOK po završetku i potvrdu o sudjelovanju. E-book će sadržavati informacije s konferencije kao i dodatne savjete vezane uz teme.

Svaki polaznik će dobiti besplatnu jednomjesečnu licencu vrijednosti 49 kn za servis SOLO.

Svaki polaznik će dobiti besplatne konzultacije vrijednosti 100 kn – putem maila agenciji Dekoder može postaviti konkretno pitanje vezana uz svoje poslovanje i dobiti besplatan odgovor, savjet ili preporuku.

Reci svoje:

Leave a Reply