fbpx

Radionica Međunarodni marketing na društvenim mrežama

Facebook radionicaU sklopu podrške malom poduzetništvu pri ulasku na europsko tržište, a u zajedničkoj organizaciji tvrtke Dekoder i Hrvatske gospodarske komore – Europske poduzetničke mreže, u POU Poreč će se u subotu 04. svibnja 2013. od 10,00 do 13,00 sati održati besplatna radionica na temu ”Međunarodni marketing na društvenim mrežama”.

Na radionici će se dati informacije o:
1. Uvod u međunarodni marketing – SWOT, PEST analize, objašnjenje pojmova itd. 30 min.
2. Nove tehnologije u službi internacionalizacije – kako koristiti marketinške alate poput društvenih mreža za predstavljanje na stranom tržištu (interaktivni rad na računalu) 90 min, nakon 60 minuta pauza 30 min za osvježenje pa 30 minuta programa.
3. Prezentaciju besplatnoga servisa za račune za izdavanje računa za strano tržište 30 min

Radionica je namijenjena za početnike u poduzetništvu, ali i sve koji bi se htjeli usredotočiti na strano tržište, a educirala ih u segmentu marketinga društvenih mreža kao financijski dostupnih alata za prezentaciju na međunarodnom tržištu (Google, Facebook, Linked in za tvrtke, EEN baza) i administracije kako bi bili spremni za ulazak u EU i EU tržište.

Radionicu će voditi Azra Imširović, mag. nov., voditeljica agencije Dekoder s višegodišnjim iskustvom u marketinškoj komunikaciji i ekspert u pružanju marketinških usluga na društvenim mrežama, a gost predavač će biti Matija Matečić, ing., iz tvrtke COAX d.o.o. koji će predstaviti Solo, besplatni web servis za izdavanje računa.

Predavanje se vrši putem PPT prezentacije koja služi kao osnova izlaganja uz radne materijale koji sadrže bazne pojmove i upute. Veći dio je radionica koja je osmišljena kao praktična vježba kojom će se sve demonstrirati u realnom vremenu i online, svaki sudionik će sjediti za računalom s pristupom Internetu te će moći raditi i na svojim realnim uslugama/proizvodima npr. postaviti Facebook fan stranicu, otvoriti LinkedIN stranicu tvrtke itd. Poželjno je osnovno poznavanje služenja Internetom.

1. srpnja 2013. Hrvatska postaje dio jedinstvenog europskog tržišta, a ta će promjena utjecati na oglašavanja hrvatskih proizvoda i usluga ostalim zemljama članicama Europske unije, kao i na oglašavanje u Hrvatskoj.

Radionica je besplatna, a sudjelovati mogu svi zainteresirani poduzetnici i poslovni ljudi.

Sudjelovanje je potrebno potvrditi na e-mail infoATdekoder.biz, odnosno poslati ime i prezime sudionika te tvrtku iz koje dolazi te ukratko dosadašnje iskustvo s navedenim. Prijave su otvorene do 03. svibnja 2013., no radi ograničenog broja mjesta (broj računala) preporučujemo ranu prijavu.

 

Reci svoje:

Leave a Reply