fbpx

Pogledajte kako će izgledati novi Facebook

mobileNovi Facebook dizajn ukratko donosi: veće fotografije s novim načinom prikaza komentara – pored fotke su slikice prijatelja koji su komentirali, a kad se prijeđe preko njih mišem pojavi se komentar, zatim, nove feedove na Facebooku poput Music feed ili feed sa updatima fan stranica koje lajkate, veće fotke ljudi s kojima vaši prijatelji postaju prijatelji, više istaknute priče koje su vaši prijatelji podijelili.

Ponosni su i na Facebook mobilne verzije koje bi sada trebale vjernije pratiti desktop verziju. Dizajn puštaju danas pa kada ga dobijete – nema šanse da ga ne primijetite. Mi se veselimo, a vi? Detalje o dizajnu i novostima pogledajte na ofišl stranici gdje se možete i prijaviti na novi newsfeed.

Dodatno za vlasnike fan pageova na Facebooku: s novim dizajnom u newsfeedu korisnika će se prilikom lajkanja vaše stranice prikazivati veliki dio vaše cover fotke. Ako ste se do sada švercali na tom području, vrijeme je da sredite vizuale i obnovite se kako biste privukli još više fanova te kako ne biste odbili potencijalne lajkere, prijatelje vaših fanova. Možemo vam pomoći, javite se.

fb2

fb

Facebook

Facebook

 

Reci svoje:

Leave a Reply