fbpx

Darujemo Vam besplatne konzultacije za društvene mreže

besplatne konzultacije

Prosinac je vrijeme darivanja, a prvi prosinac je i šesta mjesečnica uspješnog poslovanja agencije Dekoder. U proteklih šest mjeseci uspjeli smo okupiti zadovoljne klijente te im pomoći u ostvarenju prisutnosti na društvenim mrežama. Primjetili smo kako se na Facebooku konstantno uvode neke novosti pa je našim klijentima lakše konzultirati nas za odgovore na svoja razna pitanja nego sami istraživati što i kako napraviti.

Upravo to saznanje nas je potaknulo da ovoga prosinca proslavimo s Vama na način da Vam pružimo besplatne konzultacije. Prvih deset poslovnih subjekata koji nam pošalju svoje pitanje u svezi Facebooka odnosno društvenih mreža na adresu info[AT]dekoder.biz primiti će besplatan odgovor koji mogu slobodno primijeniti u svojem poslovanju, za pokretanje fan stranice, uređenje postojeće, unaprijeđenje prodaje i slično. Iskoristite ovu priliku i pitajte što vas zanima, diskrecija je zajamčena, a vjerujemo u onu kako nema glupih pitanja.

Veselimo se suradnji s Vama te želimo uspješnu sljedeću poslovnu godinu!

P.S. Odgovaramo samo na potpisana pitanja, uz navod obrta/firme interesenata, vaše podatke nećemo čuvati niti koristiti osim za odgovor na upit. Što više podataka navedete poput stranice, detaljniji će biti odgovor s konkretnim primjerima.

Reci svoje:

Leave a Reply