fbpx

Što radimo?

Imate li poslovanje koje vama znači sve, to je vaš kruh, vaša karijera i vaš hobi istovremeno. Razmišljate kako posao „ide OK“ i kako nemate potrebu za oglašavanjem radi proširenja poslovanja? Krivo! Ako i niste tvrtka sa stotinama zaposlenih i vaš posao zaslužuje reklamu od koje ćete zasigurno imati dobiti. Ako tek krećete u poslovanje – možemo vam pomoći da napraviti što manje krivih početničkih koraka!

Dobiti su razne, od utvrđivanja pozicije na tržištu, preko stvaranja prepoznatljivosti rješenja za određene potrebe društva pa do one dobiti u doslovnom smislu riječi, povećanja profita. Kvalitetno online oglašavanje nije skupo i rezervirano za velike budžete. Zahvaljujući otvorenosti i fleksibilnosti Interneta i našim ekspertnim vještinama i poznavanju materije već sa skromnijim budžetom omogućujemo vam pojavu na, za vaš biznis, strateški važnim pozicijama.

Vaša reklama je ciljana jer mi znamo gdje će vas najbolje vidjeti. Danas, kada tijekom dana na Internetu vidimo oko 300 poruka, takvo poznavanje weba je od presudne važnosti. Nudimo vam učinkovitu kampanja, uz vama primjeren budžet, kreativno pojavljivanje koje zadovoljava želju kupaca, a ostvaruje i želje kompanije. Stvaramo načine na koje se možete bolje i brže oglašavati od konkurencije te samim time povećati vašu prodaju. Nudimo vam prisustvo u medijima kroz PR oblike, a po potrebi ćemo organizirati promotivne aktivnosti. Sve usluge nudimo brzo i profesionalno, Vi ste nam na prvom mjestu i takav tretman garantiramo.

USLUGE:

Online oglašavanje
Ovo je naša glavna usluga koju ne definira specifičan popis alata i načina već se usluga prilagođava vama. Mi saznajemo tko ste i koje su vaše želje i viđenja vezana uz marketing na Internetu te vam sugeriramo metode kojima to možete ostvariti. Klasični putevi su zakup Facebook oglasa i medijskog prostora putem bannera i PR članaka, no nudimo još niz alata kojima se ostvaruje marketinški plan, svi alati se mogu kombinirati i krojiti prema vašoj web stranici i web potrebi. Naše cijene se prilagođavaju vašem budžetu, a naša kvaliteta prati kvalitetu naše konkurencije.

Vođenje Facebook, Instagram i Twitter računa
Za Facebook ste čuli i čak otvorili profil no onda se počelo sve više pričati o Twitteru i tu ste se pogubili? Znate samo da svi iskorištavaju društvene mreže za povećanje svoje vidljivosti na tržištu i prodajnih rezultata, ali nije vam baš do kraja jasno kako. Obratite se nama, vodit ćemo vaše stranice na društvenim mrežama kao da su naše osobne i s mjerljivim feedbackom.

Tekstovi, blogovi, postovi
Pišemo sve vrste tekstova – vijesti, recenzije, članke, intervjue, izvještaje.. a po potrebi ih opremamo i fotografijama. Nemate vremena, a imate nužnu tematiku za obradu? Javite se i po povoljnoj cijeni naručite originalni autorski tekst visoke pismenosti. Tekst ćemo prilagoditi za web, newsletter, mail, odnosno prema vašoj uputi i potrebi. Pružamo i uslugu prijevoda s engleskog na hrvatski i s hrvatskog na engleski jezik po povoljnijiim tarifama.

Poslovno savjetovanje
Imamo iše od pet godina iskustva u poslovanju, a počeli smo od – početka. Sami. Ako ste poduzetnik počeznik ili razmišljate tek otvoriti nešto (preporučujemo paušalni obrt), obratite nam se za savjetovanje o najbržem, najlakšem, ali zakonski regularnom postupku pokretanja posla i svemu što ide uz to.

Osobno savjetovanje
Svatko od nas ponekad treba savjet, a često je onaj od osobe koju privatno ne poznajemo i najbolji. Ako vam treba potpora u nekoj životnoj situaciji, nudimo niz alata i razgovor nakon kojega ćete otići puni energije i volje za rješavanje svega po redu. Life coaching možda zvuči pomodarski, ali samo onima koji nisu isprobali pravu vrijednost ove usluge. Pitajte za cijenu, iznenadit ćemo vas.

Odnosi s javnošću
Biti u dobrom odnosu s medijima ima višestruke koristi. Ako ste znali vidjeti vašu konkurenciju u medijima i pitali se zašto vas nema u toj slici, javite se nama. Posjedujemo listu medija i novinara s kojima surađujemo i koji će bez problema popratiti vaša promotivna zbivanja i objaviti zanimljive PR objave. Nemate promo zbivanja i objave? Opet vam stojimo na usluzi i za vas pišemo PR tekstove i organiziramo promocije, press konferencije.. Neke od usluga koje vam možemo ponuditi su izrada komunikacijskih strategija, izrada i provođenje PR planova, organizacija PR zbivanja, izrada PR objava, fotografiranje svih evenata..

Newsletter
Danas nemati newsletter je ekvivalent nemanju telefona prije 10 godina. Kako ćete najlakše i najdirektnije obavijestiti ciljanu publiku o vašim proizvodima i uslugama ili novostima? Newsletter nije bauk i čak ako ga i nemate programski ugrađenog u vaše web stranice, a imate registrirane članove i njihove adrese, još uvijek ga možete poslati. Obratite se nama, po principu ključa u ruke, osmišljavamo sadržaj, vizual i tehnologijsku pozadinu te vaše informacije dostavljamo u sandučiće korisnika.

Web upotrebljivost
Imate web stranicu, to je odlično. Ako je kreirana od strane osobe koja poznaje vaš posao i klijente čestitamo, no ako je vaš web radila vanjska tvrtka smatramo kako je neophodno napraviti analizu upotrebljivosti weba. Web stranica nije sama sebi svrha već je ona alat koji vama koristi na mnogo načina kao što su promocija, prodaja, brandiranje.. Analiza koju provodimo uključuje osvrt na: Preglednost odnosno navigaciju, dizajn i sadržaj, SEO i HTML/CSS, prevenciju grešaka odnosno funkcionalnost te pristupačnost i brzinu učitavanja. Analiza se provodi na svim vrstama stranicama nor. korporacijskim, portalima, web shoppovima.. Vrijeme izrade analize, primjere analize i cijene su dostupne na upit pošto ovise o konkretnoj stranici koja se analizira no budite sigurni kako je isplativost ovakve analize kod nas uvijek višestruko veća od same cijene naše usluge.

SEO
Ako ste proteku godinu bili prisutni na webu, s pojmom SEO ste se susretali na svakom koraku. Ako niste uspjeli dokučiti što je to o čemu svi pričaju i kako primijeniti na svoje stranice, obratite se nama. SEO je skraćenica za Search engine optimization što znači optimizacija za tražilice. To je proces detaljnog prilagođavanja i poštimavanja web stranice koji uključuje proučavanje i doradu koda stranice i njezinih dijelova, a sve u cilju povećanja broja i pozicije prikaza vaših stranica na web tražilicama. Koliko je pozicija na web tražilicama važna znate i sami jer upravo one generiraju velik broj posjeta i time se i povećava broj kontakata i/ili prodaje proizvoda i usluga, ako je vaša stranica te prirode. Pitajte nas što sve uključuje SEO optimizacija vaše stranice, navedite link, i ostanite iznenađeni ponuđenom kvalitetom i cijenom naše usluge.

Kreiranje i vođenje Google AdWordsa
Željeli biste se oglašavati na Googleu, ali ne znate kako početi i što uopće treba učiniti? Za vas učinkovito vodimo kampanje, budžet i ključne riječi određujete sami uz našu pomoć

Web hosting
Pružamo pouzdan web hosting s najnižim cijenama na tržištu, a uz potpunu podršku. Ako se odlučite na hosting s nama, stojimo vam na raspolaganju 0-24 sata za eventualne probleme i upite oko stranica, e-mail adresa itd.

Organizacija događanja
Želite li organizirati promo event za vašu uslugu ili proizvod? Ili in-house event za zaposlenike? Imamo kontakte s kojima surađujemo kako bismo vam organizirali događanje po principu ključ u ruke, a prema vašim potrebama. Za želje vas pitamo, ali ne previše jer da su ljudi poslušani kada su željeli izdržljivijeg konja, ne bi izumili auto.