fbpx

Poslovno savjetovanje

Prije 5 godina smo imali priliku raditi na projektu servisa za izdavanje računa Solo. Solo je web servis za izdavanje računa, fiskalizaciju, a s vremenom se razvio u pravi mali alat za poslovanje mikro poduzetnika. Cijelo vrijeme smo pratili i sudjelovali u nejgovom razvoju te tako stekli mnogo iskustva u početnim koracima poslovanja npr. kod otvaranja paušalnog obrta, a o čemu smo pisali u iznimno uspješnom blog postu Sada je pravo vrijeme za otvaranje paušalnog obrta.

Možemo reći da se poduzetnički duh u Hrvatskoj probudio i svakoga dana otvaraju se nova poslovanja, obrti, firme, samozapošljavanje je iznimno popularna opcija uz poticaje s burze itd. No svakom poduzetniku početniku se prirodno nameće mnogo pitanja od izdavanja računa do poslovnih strategija i kontakata. Tu vam možemo pomoći poslovni savjetovanjem.

Savjetovanje oko otvaranja obrta ili izdavanja računa ili nekog poslovnog problema vam nudimo osobno i putem e-maila. Termin za savjetovanje je 40 minuta, a preko e-maila 8 pitanja. Za uvjete i bilo kakva pojašnjenja slobno nas kontaktirajte. Povoljni smo, jer znamo da je na početku je najteže odvojiti novce za “troškove”.