fbpx

Osobno savjetovanje

Teško vam je. Nešto Vas muči. Možda je nešto trenutno akutno u vašem životu zbog čega ne možete jesti, niti se koncentrirati na posao. Trebate trenutnu pomoć. Obratili biste se psihologu ili prijateljici, ali za prvo ne znate gdje biste uopće otišli i koliko se čeka na termin, a za drugo vam je već neugodno gnjaviti bližnje ili je tema pomalo neugodna sama po sebi da biste pričali s prijateljem ili čak nekime koga znate.

Možemo vam pomoći. Pomoć je ovdje, dostupna u vrlo kratkom roku.

Osobno savjetovanje je zapravo ugodan razgovor u kojem ste središte radnje vi i vaš problem. Sve izrečeno je povjerljivo tako da slobodno možete ispričati sve što vas tišti, bez osude. No to nije sve. Nakon što vi odradite svoje, kažete na čemu želite raditi, krećemo pričati o tome kroz niz alata kojima ćemo zajedno doći do rješenja ili do nečega što može dalje dovesti do rješenja. No svakako do olakšanja. Neki problemi se riješe u jednoj seansi, neki zahtijevaju duži rad. Dinamika i dužina savjetovanja ovisi o dogovoru i vašim mogućnostima.

Osobno savjetovanje radimo osobno, u uredu na našoj lokaciji, e-mailom (tehnika pisanja, anonimnost) ili Skypeom preko računala.
Seanse traju 50 minuta, a u tehnici pisanja nema ograničenja s vaše strane.
Za više informacija o nekom od načina osobnog savjetovanja slobodno nas kontaktirajte. Bez obaveze.
(Ako želite možete odmah i napisati na čemu biste voljeli raditi kako bih vam poslala okvirnu ponudu za broj seansi.)
(Za anonimnost moguća uplata preko PayPala, osim toga uplata na naš transakciji račun 24 sata prije termina ili neposredno prije ako ste u PBZ)

ured

Ured na Laništu