fbpx

Kontakt

Azra Imširović, mag. nov. / coach


email. info@dekoder.biz

Azra Imširović, (1azra) rođena 1981. u Zagrebu, magistrica novinarstva, glavna urednica i voditeljica hrvatskoga portala za popularnu znanost – Znano.st, već više od petnaest godina prati online scenu te sudjeluje u web projektima. Članica Hrvatske udruge za coaching i Udruge ljubitelja Zvjezdanih ratova.

Novinarka i voditeljica marketinga po struci, nakon rada u tvrtkama kao što su Iskon, Večernji  list i Centar nekretnina gdje je radila kao glavna urednica portala i magazina Nekretnine, sve više vremena posvećuje marketinškim trendovima i društvenim mrežama.

Posebno se specijalizira za community managera na Facebook fan stranicama te digitalni marketing, pisanje blogova. 2011. pokreće agenciju za web marketing – Dekoder. Konstantno sudjeluje na seminarima i konferencijama te se neprestano usavršava i prati trendove u online marketingu i društvenim mrežama.

u 2107. završava tečajeve Life Coaching: A Complete Guide, Life Purpose Coach Certification, Happiness Life Coach Certification, Group Life Coaching Certification te započinje Osobno savjetovanje. Kroz rad na projektu web servis za izdavanje računa Solo se upoznaje se specijalizira za pokretanje poslovanja i pomoć mikro poduzetnicima kroz Poslovno savjetovanje. Ljubiteljica kuhanja, meksičke hrane, fotografije, znanstvene fantastike (Star Wars), koncerata i yoge.

DEKODER agencija za marketing i web
Peruanska 8, 10000 Zagreb
IBAN: HR3123400091160444136 (PBZ)
OIB: 62471181808